Årets snapsvisor 2021

En mångårig tradition fortsätter med att sammanställa ett snapsvisehäfte för kunder och vänner. Första häftet såg dagens ljus till julen 2008 och då med Koncis Kommunikation som avsändare. Och det fortsatte ända fram till 2016; året efter packade Koncis Kommunikation ner verksamheten och traditionen bröts. Många som vant sig att fått ett knippe häften med posten till midsommar och jul stod nu helt utan och ett stort tomrum uppstod…

Så kunde det inte fortgå och Caramba axlade 2018 utmaningen att återuppta arbetet med att samla ihop ett antal passande nya och gamla snapsvisor – åtminstonde till en sommarutgåva. Många visor har passerat genom åren och det är en utmaning att hitta glada och fyndiga visor med knorr – de flesta klassikerna har redan publicerats.

Samtidigt tycks det alltid finnas entusiastiska och kreativa hemmasnickare som fyller på med nya favoriter, inte minst via Snapsvise-SM som årligen hålls av Spritmuseum. Håll strupen ren och glaset fyllt för denna svenskaste av svenska traditioner. Skål!

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.